петък, 15 април 2011 г.

По - добрият живот с моя Chevrolet Cruze - 13.04.2011 г.










По - добрият живот с моя

Chevrolet Cruze -

13.04.2011 г.


Още:

Ново име и нов дизайн за един напълно нов автомобил. Чисто новият модел на марката в компактния клас ще се казва Cruze.

Cruze е разработка на глобалния дизайнерски и инженерен екип и ще се произвежда в няколко завода на марката в целия свят. Cruze е с дължина 4.6 метра и предлага богато вътрешно и багажно пространство за петима пътници, осигуряващо на модела предимство пред конкуренцията в компактния сегмент. Cruze се характеризира с новия глобален дизайнерски език на Chevrolet, който ще продължи да бъде отличителен елемент на бъдещите модели, носещи златната папионка. Като съчетание на високи стандарти за безопасност и отлично качество на изработката, с новия си модел Chevrolet отново ще спази обещанието си да предлага много привлекателни и с големи качества за цената си продукти. Новият Chevrolet Cruze ще бъде на европейските пазари през пролетта на 2009 година, а малко след това и на останалите пазари в света.

"Нашата цел при създаването на дизайна на Круз бе да постигнем внушителен, а не еволюционен стил," отбелязва главният дизайнер Таеуон Ким. "Искахме да направим широка крачка напред и да демонстрираме силната стилистична позиция на продуктите на "Шевролет" по целия свят". Издължената линия на тавана на “Шевролет Круз”, в съчетание с плавната линия на задните странични колони и късата задна част на багажника, придава на автомобила характерни за спортно купе пропорции. По-широк и по-дълъг от повечето свои конкуренти, новият глобален модел се отличава с динамична стойка и минимални надвеси на атлетично оформената каросерия.

Когато продажбите на “Шевролет Круз” започнат в Европа през март, автомобилът ще се предлага с 1,6-литров, 16-клапанов задвижващ агрегат, с максимална мощност от 112 конски сили. Почитателите на по-динамичното поведение по всяка вероятност ще поръчат своя нов автомобил с 1,8-литровия бензинов мотор със 140 конски сили. Представителите на втората група, които обаче държат да притежават дизелова версия на “Круз”, ще се спрат на двулитровата турбодизелова модификация и нейните 150 конски сили и 320 Нм въртящ момент. Изборът на предавателни кутии е сведен до 2 варианта – 5-степенна механична и изцяло нова автоматизирана трансмисия с 6 скорости.

http://chevrolet.avtosviat.biz / My photo mania

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Travel Channel International

News in Photo