неделя, 24 април 2011 г.

Авторски снимки от Дедеагач или Александруполис - 24.04.2011 г.ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ СЕ МИНАВА С ЕДНО ФИКТИЕНО ПОГЛЕЖДАНЕ НА ЛИЧНИТЕ КАРТИ И НА БЪЛГАРСКА И ГРЪЦКА СТРАНА,ТОЕСТ МНОГО ЛЕСНИ И БЕЗ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.

ПЪРВИТЕ НЕЩА,КОИТО ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,КОГАТО ВЛЕЗЕТЕ В ГЪРЦИЯ СА АБСОЛЮТНО ГЛАДКИТЕ И ПОДЪРЖАНИ ПЪТИЩА,ГРЪЦКАТА МУЗИКА,КОЯТО СЕ ЧУВА ОТ ПОВЕЧЕТО ГРЪЦКИ РАДИА,А СЪЩО И ДА СЕ ПОВТАРЯ ПАСХА,ПАСХА,ПАСХА И,ЧЕ ТОВА Е ХРИСТИЯНСКА СТРАНА ОТ КРЪСТОВЕТЕ,ЦЪРКВИТЕ И ОСЕЯНИТЕ ПЪТИЩА С НЕЩО КАТО МАЛКИ ПАРАКЛИСЧЕТА.

АЛЕКСАНДРУПОЛИС - ПОДЪРЖАН,ЧИСТ ГРАД,СГРАДИ СЪС СВЕЖ ВЪНШЕН ВИД,ПЕРФЕКТНО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ,ВЕЛОАЛЕЯ,ЛЮБЕЗНИ,ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ ХОРА,ГОВОРЕЩИ ВСЯКАКВИ ЕЗИЦИ.

ДВА ДЮНЕРА (АМА ДЮНЕРА НАИСТИНА ИМАШЕ МЕСО),ГЪЦКА БИРА FIX И ФАНТА ПОРТОКАЛ - САМО 7 ЕВРО,НЯКАКЪВ ГРЪЦКИ СЛАДКИШ С БЯЛ КРЕМ - САМО 1.70 ЕВРО.

НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ,ЧЕ АКО ИСКАТЕ ДА ЗАПАЛИТЕ СВЕЩ И ЦЪРКВАТА Е ЗАТВОРЕНА,ТО ОТПРЕД ПРЕД ЦЪРКВАТА ИМА МАЛАК ПАРАКЛИС С НАПЪЛНО СВОБОДНО ОСТАВЕНИ СВЕЩИ И ИКОНИ И ПУСКАТЕ,КОЛКОТО ИСКАТЕ ПАРИ В ЕДНА ДУПКА ЗА СВЕЩТА,КОЯТО СТЕ ВЗЕЛИ.

(КАК ТАКА НЕ СЕ КРАДАТ СВЕЩИТЕ,АКО МЕ ПИТАТЕ И АЗ НЕ ЗНАМ)

MY PHOTO MANIA,24.04.2011 Г.,22:37 Ч.
Всички снимка на морския бряг са до:

HOTEL HILI - THE HOTEL

Авторски снимки от Дедеагач или Александруполис - 24.04.2011 г.

:::

Авторски снимки от Дедеагач или Александруполис - 24.04.2011 г. (ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Travel Channel International

News in Photo